Lærling Elektro

Vår installasjonsavdeling har gjennom mange år tilbudt lærlingeplasser innen elektriker faget, og vi er stolt av å være en godkjent lærebedrift som er med på å utdanne fremtidens elektromontører.

Vi har nå ledig plass for deg som ønsker å sluttføre utdanningen innen et spennende fag i rivende utvikling. Alle våre lærlinger blir fulgt opp faglig av våre dyktige montører sammen med opplæringskontoret. Vi mottar gjerne søknader fra deg som går på VG2 i god tid før skoleslutt.

Søker deg som trives med å jobbe i et til tider hektisk miljø sammen med gode kollegaer. Søknader sendes elektronisk på mail til post@akraelektriske.no og må ha vedlagt CV samt kopi av vitnemål/karakterutskrift.

Vi setter pris på ryddighet og punktlighet, og kan til gjengjeld tilby ryddige arbeidsforhold og en strukturert hverdag, gode personalrabatter og firmaleilighet i Svandalen og Malaga.

For spørsmål rundt stillingene kan du også kontakte oss på telefon 52844550 (07.30-15.00)