Lærling svakstrøm

Vår svakstrøms avdeling utfører allsidige oppdrag innen bolig, næring og offentlig virksomhet, og jobber med Spredenett, Overvåkingsanlegg, Adgangskontroll, Brannalarm, Innbruddsalarm etc. og er også Nokas Partner i nord-Rogaland.

Vi søker deg som ønsker å utdanne deg og få fagbrev innen telekommunikasjonsfaget. Har du grunnleggende utdanning innen elektro/elektronikk så tar vi deg videre i prosessen frem til fagbrev sammen med våre dyktige montører og opplæringskontoret.

Søker deg som trives med å jobbe i et til tider hektisk miljø sammen med gode kollegaer. Vi setter pris på ryddighet og punktlighet, og kan til gjengjeld tilby ryddige arbeidsforhold og en strukturert hverdag, gode personalrabatter og firmaleilighet i Svandalen og Malaga.

Søknader sendes på mail til: post@akraelektriske.no.

For spørsmål rundt stillingene kan du også kontakte oss på telefon 52844550 (07.30-15.00)