Telekommunikasjonsmontør

Åkra Elektriske As, Avd Installasjon, Åkrehamn

Grunnet stadig økende oppdragsmengde søker vi dyktig svakstrømsmontør/tekniker for oppdrag på hele Haugalandet og deler av Sunnhordland og Kvinnherad.

Åkra Elektriske jobber allsidig innen prosjektmarkedet, bolig, næring og offentlige bygg med sterk- og svakstrømsarbeider.
Arbeidsområdene innbefatter nettverk, fiber, ITV, adgangskontroll, brannalarm, innbruddsalarmer i tillegg til at vi er AVERN Security Partner hvor vi utfører oppdrag i hele regionen.

Vi ønsker oss en person som trives med en hektisk hverdag og som liker å utfordre seg selv med å følge med i utviklingen innen stadig nye områder i en spennende elektronikkverden, fortrinnsvis med allsidig erfaring fra svakstrømsområdet. Elektrikere med svakstrømserfaring oppfordres også til å søke stillingen.

Vi tilbyr en spennende hverdag med varierte oppdrag, et stabilt og trivelig arbeidsmiljø i et tradisjonsrikt firma med solid kundemasse. Vi setter pris på ryddighet og punktlighet, og kan til gjengjeld tilby ryddige arbeidsforhold og en strukturert hverdag, gode personalrabatter og firmaleilighet i Svandalen og Malaga.

Søknader sendes på mail til: post@akraelektriske.no.

For spørsmål rundt stillingene kan du også kontakte oss på telefon 52844550 (07.30-15.00).